Jens Jacobsen

Arbejde

 

Nuværende beskæftigelse:

Rulleguitar logo   Til daglig lever jeg af at være guitar-reparatør i mit eget firma, det rullende guitarværksted - www.rulleguitar.dk
Det har jeg gjort siden 2005.
     
     
   

Tidligere arbejde:

Et billede af en guitar   I årene 2008 - 2012 var jeg fast reparatør af Martin-guitarer og alle mulige andre guitarer for butikken Akustikken i Århus.
Vindmøllevinger   I årene 2000-2003 arbejdede jeg som svagstrømsingeniør i Cotas, der blev opkøbt af Vestas.
diems gamle logo   Før det, i 1995-2000 var jeg ansat på DIEM der er det Danske Institut for Elektroakustisk Musik. Her arbejdede jeg som svagstrømsingeniør og har bl.a udviklet en Digital Dansedragt , en violinbueføler og andet midi-udstyr (linksene til disse er forsvundet i tidensløb).
En kinesisk drage   Mens jeg arbejdede på DIEM var jeg i Beijing til den årlige internationale computermusikkonference ICMC'99. Jeg har samlet nogle af mine oplevelser og billeder derfra. Se dem her.
digital dance   Den 22/1 2000 holdt jeg et lille foredrag hos nogle der dengang kaldte sig "Lab" ovre i København om interaktive instrumenter, dans, Lego o.a. Jeg har samlet en række interessante links til ting jeg dér omtalte. Se dem her.
     
   

Uddannelser:

    Teknikum (Århus 1992) og studentereksamen (Ribe 1985)

Sidst opdateret 2020