Genbrug computeren!

Byg dit eget Macuarium.

Jeg har bygget et Macuarium af en gammel Macintosh Plus med 1MByte RAM. Her kan du se hvor dødsmart det er.

Du kan klikke på billederne for at se dem i lidt større format. Det er jeg sikker på du har lyst til. Så interessante fotos ser man ikke hver dag, vel?

Sådan ser den ud. Og fra siden Og lidt fra neden. Og fra den anden side.
Her er maskinen åben, for fiskene er på vej i deres nye hjem. Det er to guppier, en han og en hun. Nogle rigtige nørd-guppier. Hr. og Fru guppi, der nu hedder Blib og Blob, akklimatiseres. Bemærk hvorledes MacPlus'ens stærke konstruktion bærer akvariet. Så er de flyttet ind.

Det er enkelt og billigt at bygge sit eget Macuarium. Regn med glarmesterudgifter på ca 34-35 kr hvis du selv limer glasset (og det gør du da), plus ca 150 kr for silikone (eddikesyrebaseret), planter og fisk. Du skal også have en pumpe og et filter af en slags. Jeg har her valgt en luftpumpe der blev fundet på et loft, og et bundfilter dyrehandleren var ved at smide ud. Og så skal der en lampe til; jeg har her valgt en køleskabspære på 15W, monteret oppe under den venstre køleribbe.

Det er bare med at gå i gang, forude venter masser af sund og naturlig familie-underholdning, samt ikke mindst timevis af vidunderlige naturoplevelser under studiet af de nye kæledyr, der indtager det naturlige centrum i hjemmet.

Skriv endelig, hvis du støder på et problem når du selv bygger dit eget Macuarium; jeg vil med glæde hjælpe dig.

29/07/1999